Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

News
10.08.2022.

ALWAYS BEEN, ALWAYS ORIGINAL − Přichází kolekce adidas Always Original

Jsi připravena ukázat co nejvíc z toho, čím skutečně jsi?

Kolekce adidas Always Original je inspirována ženami, které jsou tvořivě založené, odvážné a nezastavitelné - těmi, které odvážně kráčí vstříc svým cílům a žijí své sny naplno, připravené kdykoli ukázat svou podstatu. Modely kolekce Always Original vynikají odvážným a autentickým stylem - od odvážných a moderních střihů přes výrazné a zářivé barvy až po jemně zdůrazněné detaily. Stejně jako ženy, které vyzařují svou originalitu, i tyto modely zdůrazňují, jak je výjimečnost důležitá.

Kolekce oslavuje vývoj žen a nebinárních lidí po celém světě, kteří se denně snaží vyjádřit svou originalitu prostřednictvím odlišností, které je definují. Jsou to lidé, kteří si jsou stále vědomi svého potenciálu a obrovské síly, kterou mají. Podpořena tímto přirozeným pochopením, spouští adidas Originals iniciativu Always Original inspirovanou nezastavitelnými, všudypřítomnými a jedinečnými projevy originality, které jsou vyslovovány hlasy marginalizovaných skupin.

Řekni nám, co je pro tebe originalita? Touha po jedinečném vyjádření, odvaha ukázat, kdo skutečně jsi, nebo něco jiného? Pro značku se třemi pruhy jsou to talentované a nekonvenční ženy a nebinární osoby, které posouvají hranice - dynamické tvůrkyně změn, které se nebojí ukázat svou autentickou a pravou povahu. Seznamte se s účastnicemi iniciativy adidas Always Original, které se v touze motivovat ostatní podělily o své příběhy formou inspirativního videa kampaně. Aktivistky, designérky, spisovatelky, ilustrátorky, pedagožky, modelky - jsou vším, čím chtějí být, a nebojí se ukázat, jak moc mohou být.  

Je čas překročit standard a vyjádřit svou originalitu prostřednictvím toho, co tě inspiruje a dojímá. A nezapomeň - dokážeš cokoli, i když si myslíš, že je to nemožné.

 

Buzz tým

 

 

 

Podobné články

23.
Apr.
2024.
News
FENTY x PUMA Creeper Phatty Eart Tone dorazí již 26. 4. do BUZZ, největší Sneaker stanice v Česku! Ať už hledáte monochromat...