Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

News
22.08.2022.

Back To School And Looking Cool

I když jsou prázdniny téměř u konce, neznamená to, že zábava skončila - naopak, právě začíná. Září se blíží a po vzrušujících letních dobrodružstvích je čas vrátit se do školy. Shromáždi svůj tým a připrav se na nové výzvy. Udělej tento rok tím nejlepším!

První školní den je skvělou příležitostí k novému začátku a je třeba ji co nejlépe využít. Jsme si jisti, že se ti stýská po tvém oblíbeném týmu a nemůžeš se dočkat, až s ním budeš sdílet všechna dobrodružství, což znamená jediné - je čas na sraz na školním dvoře. Čeká tě škádlení s nejlepšími kamarády o přestávkách mezi vyučováním, basketbalové zápasy na přeplněném hřišti, domácí úkoly a mnoho dalšího, co ti naplní den. A tak se oddej euforii, kterou září přináší, a užij si každý okamžik. Ať je tento rok zábavnější než kdy jindy - překonej všechny výzvy společně se svým týmem, dosáhni ještě lepších školních výsledků a vytvoř si nové vzpomínky. Protože - návrat do školy je super. A nezapomeň, že hrajeme ve stejném týmu!

Stejně jako před každým začátkem školního roku jsme se i tentokrát snažili, aby naše sbírka pro školáky byla co nejzajímavější. Pokud jsi příznivcem autentického a městského sportovního stylu, věříme, že se ti modely známých značek, které jsme pro tebe připravili, budou líbit. Boty, oblečení a doplňky z naší nabídky Back To School vynikají odvážnými barevnými kombinacemi a zajímavými detaily, které podtrhnou tvůj rebelský postoj a ukáží tvou odvážnou povahu v tom nejlepším světle. Pamatuj si, že každý je jiný - posuň hranice a nedovol, aby tvůj styl zůstal stereotypní. Vytvoř si svůj Buzz outfit pro nový začátek roku a odvaž se ukázat, jak výjimečná jsi.

Najdi vše, co potřebuješ pro podzimní dny, a dominuj se svým týmem. Vyber si novou, oblíbenou bundu, teplákovou soupravu, tenisky nebo batoh, do kterého sbalíš vše, co potřebuješ pro aktivní den. Nike, adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse, Napapijri, Vans a mnoho dalších předních značek vám přináší skutečnou inspiraci, pokud jde o městské, cool oblečení. V obchodech Buzz i online na tebe čekají nejznámější modely tenisek, které jsou mezi městskými trendsettery nezbytností, oblečení pohodlných střihů a z příjemných materiálů, stejně jako doplňky určené k doplnění každé kombinace. Prohlédni si nabídku a vyber si své favority pro nový školní rok.

 

Přejeme hezký a úspěšný start!

 

Buzz tým

Podobné články

23.
Apr.
2024.
News
FENTY x PUMA Creeper Phatty Eart Tone dorazí již 26. 4. do BUZZ, největší Sneaker stanice v Česku! Ať už hledáte monochromat...