Extra sleva -10 % pro členy

News
23.04.2024.

NOVÉ PUMA CREEPER SVOU ZEMITOSTÍ OVLÁDNOU VAŠÍ MYSL

FENTY x PUMA Creeper Phatty Eart Tone dorazí již 26. 4. do BUZZ, největší Sneaker stanice v Česku! Ať už hledáte monochromatické odstíny, základní neutrální odstíny nebo jste příznivci přirozených zemitých tónů, nový Creeper Phatty vynikne a zároveň splyne s okolím. Prémiové materiály, reliéfní prvky a zlaté ozdoby, to vše tvoří dokonalou celistvost s tváří Rihanny.

Původní Creeper byl uveden na trh v září 2015 jako platformová verze kultovních PUMA semišek. V roce 2016 byla časopisem Footwear News označena za obuv roku a tím dala podmět na celkovou změnu kultury tenisek a významu značky PUMA.
Creeper Phatty, Rihannina nejnovější verze boty, je větší, odvážnější a drsnější než kdy jindy s neotřelým designem a skládanou gumovou podrážkou.

Rihanna je tváří kampaně FENTY x PUMA, kterou nafotila společně s Philippa Price. Nový koncept plížení je snahou o pohyb, který zůstane utajen. Kampaň se tak pouští do dynamického zkoumání umění kamufláže prostřednictvím pečlivě komponovaných tónů v tónu.  

Tento luxusní model nabízí tři odlišní barevné varianty pro všechny věkové kategorie a pohlaví – zemitá hnědá, zelená mlha a teplá bílá. V BUZZ budou v limitovaném počtu k dispozici barvy zelená a bílá.

Podobné články