Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

News
02.08.2022.

REEBOK CLASSIC LEATHER - Velký návrat ikony klasického stylu

Milovníci tenisek, máme pro vás skvělou zprávu - klasika se ve velkém vrací. Nadčasové a všestranné ikonické tenisky Reebok Classic Leather budou ve znamení sezóny jaro/léto 2022. V moři inovací, konzumu a pomíjivých trendů je klasický styl skutečným osvěžením ve světě módy. Proto věříme, že si tento model zaslouží být ve vaší sbírce. Bez ohledu na to, zda jste příznivci klasického stylu, nebo chcete občas vybočit ze svých mezí, s těmito teniskami rozhodně neuděláte chybu, protože - klasika je vždy v módě

Nemluvme o její nadčasovosti, ale o tom, co všechno dokáže klasika navzdory neustálému pokroku moderny. Klasika nemusí být nudná - je inspirující, hnací, nezastavitelná. Krásně se snoubí s téměř jakýmkoli stylem, a přitom zůstává konzistentní a autentická. Přesně to motivovalo tuto značku ke spuštění kampaně Always Classic a k vyzdvižení jejího ikonického modelu - Reebok Classic Leather.

 

Existuje mnoho způsobů, jak ukázat svou originalitu, a klasika je jedním z nich. Nemusíte chodit daleko - začněte u sebe, protože máte co nabídnout. Buďte tím, kým jste, buďte nenapodobitelnou klasikou. Kampaň Always Classic byla vytvořena na oslavu průkopníků stylu, kteří chtějí ukázat, co pro ně znamená být klasikem. Jedná se o inspirativní příběhy lidí, kteří stále znovu posouvají hranice stylu a inspirují své fanoušky, aby se stali odvážnými nositeli změn ve světě kolem sebe. Pokud se chceme posunout vpřed, musíme se poučit z minulosti a vážit si svého dědictví. Přesně to nám říká nejnovější kolekce kultovní klasiky mezi teniskami.

Tenisky Classic Leather, které jsou nedílnou součástí dědictví značky Reebok, měly svou premiéru již v roce 1983. Pokud vás zajímá, čím jsou výjimečné, odpověď spočívá právě v jejich klasičnosti. Jednoduchá, ale téměř dokonalá silueta se svrškem z nejjemnější kůže, prošívanými detaily a rozpoznatelným logem je navržena pro snadné přizpůsobení jakémukoli outfitu. Tato proslulá kolekce těší fanoušky po celém světě již desítky let a tuto sezónu vstupuje na scénu osvěžená novými barevnými kombinacemi - samozřejmě klasickými. Když mluvíme o slunečných jarních dnech, nemůžeme vynechat bílé tenisky, protože ty povýší každý outfit na vyšší úroveň. Pro milovníky redukovaného vzhledu jsou tu tenisky Reebok Classic v černé barvě, které snadno sladíte se vším, co nosíte.

Nezapomeňte si letos na jaře osvěžit sadu tenisek alespoň jedním párem klasických tenisek, které budete moci nosit každou další sezónu. Modely z nové kolekce Reebok Classic Leather najdete v obchodech Buzz a jsou k dispozici také online.

 

Buzz tým

Podobné články

23.
Apr.
2024.
News
FENTY x PUMA Creeper Phatty Eart Tone dorazí již 26. 4. do BUZZ, největší Sneaker stanice v Česku! Ať už hledáte monochromat...