Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

News
08.08.2022.

ADIDAS ZX 22 BOOST: CHOOSE YOUR NZXT DESTINATION

Řekni nám, jaký je tvůj další cíl, a my ti odhalíme dosud neznámý svět možností. Vydej se na vzrušující cestu a zažij kreativní budoucnost v úplně jiném světle s adidas Originals, která je právě bohatší o další model. ZX 22 BOOST je nejnovější model z revoluční kolekce ZX, který se vrací na scénu odvážnější než kdy dřív. Pokud hledáš nový, svěží zážitek z tenisek, tuhle cestu by sis neměl nechat ujít. Tak pojďme začít!

Řada ZX vždy posouvala hranice a rozšiřovala své obzory směrem k novému a neznámému. Vše začalo v roce 1984, kdy adidas uvedl na trh první řadu tenisek ZX určených pro běžce různých profilů a schopností. Díky implementaci špičkových technologií, včetně systému Torsion a Soft Cell, se tyto modely brzy staly ve světě běhu synonymem pohodlí. Vstup do populárních sneakerových kruhů se odehrál na konci 80. let, kdy je oslavovali příznivci rave kultury ze západoevropských měst, jako je Manchester a Berlín. Od inovativních technologií po vylepšený design - vývoj modelu ZX pokračuje dodnes. Model ZX 22 BOOST, který se inspiroval svými předchůdci, vznikl díky využití virtuální a rozšířené reality. Tyto tenisky jsou nástrojem vyjádření pro všechny, kteří přemýšlejí o budoucnosti a posouvají hranice, přičemž zůstávají věrni svým kořenům. Fanoušci charakteristického stylu adidas si budou moci vychutnat kombinaci závodní klasiky a městského vzhledu, která posune každý streetový outfit na vyšší úroveň.

Nejnovější člen rodiny ZX, navržený s technologií Jeet Boost, která poskytuje energii, pohodlí a stabilitu při každém kroku, přináší hi-tech detaily, které dodají tvému stylu jedinečný nádech. Tyto tenisky mají prodyšný textilní svršek s hladkými semišovými překryvy pro větší oporu nohy. Vyšívané logo Trefoil na jazyku a výrazné tři pruhy na bocích, jako poznávací znamení značky, vystupují do popředí pouze v kontrastu s nápadně vzorovanými tkaničkami. Mezipodešev z pěny EVA změkčuje kontakt se zemí, zatímco textilní podšívka poskytuje pocit pohodlí při každém nazutí. Jistě budeš souhlasit s tvrzením, že pohodlí je nejdůležitějším doplňkem pro dlouhé procházky městem, ale ve skutečnosti je design to, co dodá tvému vzhledu městský šmrnc. Barvy, které dominují tomuto futuristickému modelu, vám poskytnou mnoho kreativních možností kombinování. Je jen na tobě, jak je přizpůsobíš svému autentickému stylu.

Ve snaze maximalizovat pohodlí a vylepšit designové linie projevila společnost adidas tentokrát také zájem o ochranu životního prostředí. Zaměřeno na ekologicky šetrnou výrobu, tvůrci nového modelu ZX se postarali o to, aby minimálně 25 % materiálu ve svršku bylo vyrobeno z nejméně 50 % z recyklovaného materiálu. Je to další krok směrem k budoucnosti, kterou si všichni přejeme, a důkaz, že model ZX je skutečným představitelem futuristického stylu.

 

Pokud jsi příznivcem tenisek, které zanechají silný první dojem, model adidas ZX 22 BOOST musíš mít ve své sbírce. Tenisky jsou k dispozici v pánských i dámských velikostech a najdeš je již nyní v jednom z obchodů Buzz nebo online.

 

Buzz tým

Podobné články