Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Blogger Pick
18.08.2022.

Získej styl Cali s Puma Cali Dream Lth.

Ahoj lidi,

Konečně je léto, voní to tu lipami a v hlavě se mi jako na videokazetě točí obrazy opuštěných tropických pláží, kultovních večírků, funky hudby a velkých festivalů. Svižně se procházím po sofijské městské scéně a lovím nové emoce a moje zbrusu nové tnisky znsčkx Puma Cali Dream Lth mi dělají společnost.

Moje volba proběhla během několika vteřin. Puma California je známá a oblíbená bota z 80. let. Původně byly tyto tenisky uvedeny na trh jako sportovní obuv, ale rychle si získaly legendární status v pouliční kultuře. Od ostatních modelů se Puma Cali Dream Lth liší způsobem, jakým je bota vyrobena, odtud také pochází název modelu. Svěží, klasický a hlavně pohodlný - model 2018 nabývá ležérnějšího a jednoduššího vzhledu. To byla první věc, která se mi na nich líbila.

Cali Dream Lth  jsou dokonalou kombinací neuvěřitelného pohodlí a módní atmosféry. Vysoká podrážka tenisek a prvky na nich jsou vypůjčené z městské scény. Puma Cali Dream Lth je model, který bych si vždy vybral, protože mi dává svobodu vyjádřit se.

Puma nepochybně dbá na detaily a styl pro dívky. Díky klasické tvaru a uvolněnému vzhledu lze model Cali Dream Lth snadno zkombinovat s jakýmkoli oblečením. Víte, že můj styl je jedním ze způsobů, jak se vyjadřuji. Miluji kontrasty, takže jsem bílé tenisky zkombinovala s fenomenálně jemným růžovým oblečením Juicy Couture's. A pro slečny, které hledají elegantnější, ale zároveň funky look na léto, vám představuji svůj druhý outfit se šaty od mé oblíbené značky Juicy Couture.

Vyberte si Cali Dream Lth a celý svůj outfit v obchodech Buzz stores nebo online

 

Vaše dívka,

Akasha

Podobné články