Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Blogger Pick
21.12.2022.

Vzpomínky na dětství s Reebok Hexalite Legacy

Hej, parto! Jak všichni vidíme, zima je tady, a já jsem zpět s Vámi na Buzz Crew, připraven odhalit klenoty sezóny. Konečně dorazil sníh a to rozhodně ovlivňuje mou náladu, výběr oblečení a barev.

Dnes se zaměřím na akcenty oblečení, které nemohou zůstat bez povšimnutí. Začínám se síťovanou podrážkou a světle růžovými prvky Reebok Hexalite Legacy, které kromě toho, že vypadají super, vás zaručeně teleportují zpět do dětství, kdy jsme dělali každičký krok, místo toho, abychom jen pošlapávali. Totéž platí pro Reebok Hexalite Legacy, protože vám dává pocit pružnosti tím, že při chůzi tlumí paty. A nejlepší na tom je, že se na vás na ulici nebude nikdo dívat divně.

Boty jsem sladil s džíny a mikinou nahoře, ale můžete různě experimentovat, protože se nejen velmi snadno nosí a ještě snadněji fotografují.

Jako nadšenec zimních sportů jsem dnes vybral bundu MONT W CAMO HEAVY WEIGHT JKT, která je vhodná nejen do hor, ale také jako městská stylovka. Kdybych věděl o teplotách venku, ani by mě nenapadlo jít ven, a nebýt řádně oblečený – jinými slovy, jako lední medvěd mířící k severnímu pólu.

 

Nebudu lhát, když řeknu, že můj výběr zimního oblečení je ovlivněn nejen pohodlím, ale i malými detaily, které okamžitě upoutají mou pozornost a dokáží z modelu udělat mého totálního favorita.

Co "polechtalo" mé módní preference v bundě MONT W CAMO HEAVY WEIGHT JKT, byla například vnitřní nášivka s komiksem "Šťastný život" - jak se do ní na místě nezamilovat? Přiznejte si, že přesně tyhle malé zvláštnosti, vás automaticky chytnou a způsobí, že se nenávratně zamilujete.

 

To je ode mě vše, přátelé. Doufám, že se vám můj styl líbil, a teď vás nechám snít o sněhu na horách a vzpomínat na vzpomínky z dětství, kdy jsme jen volně poskakovali po ulicích. Stále to můžeme udělat s Reebok Hexalite Legacy.

Reebok Hexalite Legacy a celý můj outfit najdete v obchodech Buzz nebo online.

 

Váš Akasha

 

 

Podobné články