Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Blogger Pick
08.03.2023.

KLASICKÉ A MÓDNÍ: ADIDAS NIZZA PLATFORM

Ahoj všichni, tak jsem tu znovu, abych vám představila nový model z BUZZU, který mě zaujal. Když jsem poprvé uviděla tenisky adidas NIZZA, napadla mě dvě slova: KLASICKÉ A TRENDY.

Všichni už víte, jak moc dávám přednost pohodlí, a u tenisek adidas Nizza se pohodlí platformy a eva pěny v mezipodešvi dostalo na vyšší úroveň.

Znáte to, když vás něco přitahuje a nemůžete od toho odtrhnout oči? Když najednou zatoužíte po něčem, o čem jste ani nevěděli, že chcete, a teď, když to máte před sebou, s tím kombinujete všechny své outfity? A uvědomíte si, že se to hodí ke všemu... ke kalhotám, k šatům, ke sportovní soupravě... A pak si je obujete a dojdete k závěru, že.... to je prostě ono..

Trendy tenisky připravené na rychlý výlet z domu, na procházku, na nákupy, na drink s přáteli... Obujte si je a posuňte každý svůj outfit na vyšší úroveň.

Nové tenisky adidas Nizza se rozhodně stávají mými novými oblíbenými teniskami, protože mi dávají svobodu vyjádřit se co nejlépe a objevovat nové módní obzory při zachování uvolněného ducha.

Takže si je rychle objednejte online nebo běžte do nejbližšího obchodu Buzz a ujistěte se, že tento model je pro vás a jarní dny jako stvořený.

 

Vaše Adna!

 

Podobné články