Extra sleva -10 % pro členy

Blogger Pick
09.05.2024.

Puma Palermo: Objevte eleganci jednoduchosti

Ahoj lidi,

Jsem tu s vámi zpět, a tentokrát s dalším modelem, který jsem si zamiloval na první pohled.

K mému výběru došlo během několika vteřin. Puma Palermo je známá a oblíbená silueta z 80. let. To, co tento model odlišuje od ostatních siluet, je způsob, jakým je tato teniska vyrobena, odkud pochází i název modelu. Nový, klasický a hlavně pohodlný model získává ležérnější a jednodušší vzhled. To byla první věc, která se mi na tomto modelu líbila.

Puma Palermo jsou dokonalou kombinací výjimečného pohodlí a módního nádechu. Nízká podrážka tenisek a prvky v ní jsou vypůjčené z městské scény. Puma Palermo je silueta, kterou bych si vždy vybral, protože mi dává svobodu vyjádřit se.

Puma rozhodně dbá na detaily a styl. Díky klasické siluetě a jednoduchému vzhledu lze boty Puma Palermo snadno kombinovat s jakýmkoli oblečením. Víte, že můj styl je jedním ze způsobů, jak se vyjadřuji. Mám rád kontrasty, takže jsem tyto tenisky zkombinoval se svou oblíbenou kšiltovkou New Era v modré barvě a zvýrazněným NY v hnědé barvě, které jsem navíc zkombinoval s taškou Nike HERITAGE ve stejných barevných tónech.

Pořiďte si vlastní tenisky Puma Palermo, které jsou k dostání v prodejnách Buzz nebo online.

 

S láskou,

Stjuarti

 

Podobné články