20 % na vybrané nezlevněné kousky

Změnili jsme zásady GDPR a obchodní podmínky

+420 256 256 080 - online@buzzsneakers.cz

Extra sleva -10 % pro členy

Blogger Pick
15.05.2024.

Můj módní příběh o značce ASICS

Milí nadšenci městské módy,

 

tentokrát bych se s vámi ráda podělila o svůj nejnovější módní příběh a ukázala vám, jak výběrem správné obuvi můžete vyniknout nad normál.

Moje volba překvapila i mě samotnou. Tenisky ASICS Gel-Kayano 14 byly nejnovějším přírůstkem do mého botníku, naprosto nečekaným, ale velmi dobře přijatým. Zaujala mě jejich kombinace pohodlí a elegance.

Jelikož jsem velkou milovnicí tenisek a nosím je prakticky k jakémukoliv oblečení, přikládám velký význam vizuálnímu dojmu, který vytvářejí. Díky každodenním aktivitám je můj život plný činností, akcí, povinností a do toho také ráda cvičím. Zjednodušený design modelu ASICS Gel-Kayano 14 se dobře hodí jak ke sportovnímu, tak k trochu rafinovanějšímu oblečení. V mém případě se hodí naprosto ke všemu, od sportovního vybavení až po kabáty a šaty.

Tenisky Asics jsou známé svým pohodlím, ale model Gel-Kayano 14 překonává očekávání. Věřte mi, že tyto tenisky jsou určené ke všemu možnému. Můžete v nich ráno začít cvičit, vyrazit do práce a večer skončit na večírek. Tento model se snadno hodí k jakémukoli oblečení. Kromě toho, že jsou známé jako běžecké boty, povýšily svůj vzhled do té míry, že se dají nosit ke každodennímu oblečení. Kombinace bílé a béžové barvy nám umožňuje sladit a přizpůsobit je jakémukoli stylu. Design a výběr materiálů jsou poměrně zajímavé. Kromě estetiky a pohodlí jsou mimořádně odolné a spolehlivé v každé situaci, od práce až po večerní vycházku. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, takže každý krok je snadný a pohodlný, což je nesmírně důležité v situacích, kdy jsme neustále v pohybu.

Pokud jste tomuto modelu ještě nedali šanci, je na čase ho zařadit do svého módního příběhu. Hledejte svůj pár tenisek Gel-Kayano 14 v obchodech Buzz a online.

 

Tak zase příště,

Iva

 

Podobné články