20 % na vybrané nezlevněné kousky

Změnili jsme zásady GDPR a obchodní podmínky

+420 256 256 080 - online@buzzsneakers.cz

Extra sleva -10 % pro členy

Blogger Pick
05.06.2024.

Nike Dunk High - kombinace retra a moderny pro každého

Nike Dunk High jsou lifestylové tenisky, které kombinují retro a moderní detaily. Klasika je zpět, sportovní design a nové moderní detaily zaručují, že tyto tenisky snadno sladíte se zbytkem svého outfitu.

Vzdáváme hold originálu, který byl navržen jako basketbalová obuv. Lehká a měkká pěnová mezipodešev dodává vznešený vzhled, dokonalé pohodlí a snadný pohyb. Gumová podrážka s kruhovým zkroucením v přední části chodidla kromě vynikající přilnavosti zajišťuje také odolnost těchto tenisek.

Nike Dunk High jsou víc než jen tenisky; jsou vyjádřením stylu a pohodlí. Jsou ideální volbou pro všechny, kteří chtějí kombinovat vintage vzhled s moderními detaily. S těmito teniskami budete vždy trendy, bez ohledu na příležitost.


Proč si vybrat Nike Dunk High?

1. Retro styl s moderními detaily

2. Pohodlí a pevnost

3. Lehký a vzdušný

4. Odolnost

 

Pokud jste příznivci vintage stylu, vyberte si tyto tenisky Nike a užijte si celodenní pohodlí a jejich atraktivní design. Vždycky jsem milovala tenisky, protože jsou pohodlné a snadno se kombinují. Hodí se ke každému outfitu!

Nenechte si ujít příležitost osvěžit svůj šatník tímto nadčasovým kouskem, který vás bude provázet na každém kroku. Nike Dunk High jsou vaším novým parťákem pro všechny příležitosti a najdete je v obchodech Buzz nebo online!

 

 

Xo Iva

Podobné články