Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Blogger Pick
24.05.2023.

Uvolnění kouzla tenisek: Cool rekonstrukce 80. let!

Ahoj! Tady Mirel, představuji se jako tvůrce módního obsahu. V oblasti módy se pohybuji již delší dobu a můj styl mnozí označují za osvěžující a rušivý. Své znalosti a zkušenosti kombinuji s jedinečným stylem natáčení a mluvení, který je všudypřítomný. Takže, hele hele, kdo jiný by vám měl říct o páru tenisek s novým designem z 80. let, které teď vypadají tak módně? Omlouvám se, přes obrazovku vás neslyším, ale doufám, že jste řekli "Ty, Mireille!".

 

Na počest mého netypického komunikačního stylu začněme od konce. Tyhle tenisky jsou přímo senzační! Barevná kombinace je mimořádně univerzální a jsou nečekaně pohodlné. Nejvíc se mi na nich líbí množství nádherných detailů. Jak vždycky říkám, "detaily dělají rozdíl". Teď vám o nich povím víc.

Jedním z aspektů, který mě na modelu Nike Dunk Low Remastered okamžitě zaujal, je jeho dekonstruovaný přístup. Tento koncept se mi vždycky líbil, ale až doposud jsem nenašel pár, který by ho pojal a získal si mé srdce (mrk, mrk). Čistý a zároveň ležérní a lehce chaotický vzhled těchto tenisek z nich snadno udělá výrazný kousek v každém outfitu. Ať už je zkombinujete s džíny, cargo kalhotami, nebo dokonce klasickými šortkami, dodají jim nádech života a stylu. Je téměř nemožné s nimi udělat chybu. Důraz na detail je naprosto mimořádný, od prošívání a jemného nádechu oranžové barvy, díky kterému vynikají, přes smetanovou podrážku, která jim dodává vintage vzhled, až po dekonstruovaný jazyk a štítek Nike našitý na boku. Jsou prakticky uměleckým dílem.

Vím, co si myslíte: "Dobře, Mireille, ale kde je chyba? Vsadím se, že jsou nepohodlné nebo tak něco." No, řeknu ti, že jsem měla stejné očekávání, dokud jsem si je neobula a moje reakce byla: "Cože?". Upřímně mě šokovalo, jak jsou pohodlné a příjemné na noze. Nosil jsem je celé dny během natáčení a focení a miluju je. Protože však chci být co nejvíc transparentní, má tento pár dvě zásadní chyby, tak si je pojďme probrat. 1. Všichni se budou tak soustředit na vaše tenisky, že možná nebudou dávat pozor na to, co říkáte. 2. Všichni budou mít pocit, že se jim to nelíbí. Jakmile si je jednou koupíte, skončí to tak, že je budete nosit nepřetržitě měsíc a zapomenete, že vlastníte nějaké jiné páry.

Závěrem: Tyto tenisky mě opravdu odrovnaly ve všech směrech. Mám pocit, že si vybraly mě, a ne naopak, protože jsem po páru dunk's a rekonstruovaných tenisek toužil. Takže si myslím, že je na čase navštívit obchody Buzz nebo si je prohlédnout online a nechat je, ať si vyberou vás.

ČUS!

 

Mirel

Podobné články