Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Blogger Pick
19.07.2023.

adidas NITEBALL: Tvoje inspirace!

Ahoj lidi!

Nemohl jsem se dočkat, až vám napíšu o modelu, který je jednoznačně mou volbou pro letošní léto, a tím je adidas Niteball.

Díky velmi zajímavému tvaru a koženému svršku jsou tyto tenisky vhodné i na chození ven, i když to nebyl jejich původní účel. Známé tři pruhy si však zachovávají onen sportovní nádech tenisek. adidas našel inspiraci pro Niteball v basketbalu. Na teniskách mě obecně přitahují ty nejmenší detaily, což tato samozřejmě má!

Na jazyku je logo adidas se třemi listy, které se dají odlepit, což jsem samozřejmě obrátil vzhůru nohama.

Niteball se mi líbily nejvíc díky svému futuristickému vzhledu a barvám, dají se snadno kombinovat s outfitem. Vždycky jsem hledal nějakou sportovní verzi, protože je přece léto.

Nevyhnutelné je také zmínit, že tenisky adidas Niteball jsou částečně vyrobeny z recyklovaného materiálu, který vzniká z výrobního odpadu. Věřím, že nákupem zboží, které obsahuje recyklované materiály, přispíváme k ochraně životního prostředí!

Můj styl by se dal popsat jako ležérní a pohodlný, ale zároveň městský a jiný. Letní teploty jsou mnohem příjemnější, když nosíte outfity navržené z těch nejkvalitnějších látek.

Outfit, který jsem zvolil, je rozhodně ukazatelem toho, že i přes maximální pohodlí a ležérnost můžete být nápadný.

Bavlněné šortky, oversized tričko a niteball jsou moji volbou pro letošní léto!

Navštivte nejbližší prodejnu Buzz nebo internetový obchod a kupte si svůj pár!

 

Tak zase někdy příště!

 

Vanja

Podobné články