Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Blogger Pick
02.08.2023.

Jordan Stadium 90

Ahoj lidi,

 

tentokrát je mi ctí a potěšením představit vám nový model Jordan Stadium 90 "White/Red". Tyto tenisky Jordan - Stadium 90 "White/Red", které jsou k dostání u Buzz Sneakers, jsou dynamickou kombinací stylu a pocty legendárnímu sportovci Michaelu Jordanovi. Model Jordan - Stadium 90 "White/Red" oslavuje bohaté sportovní dědictví Michaela Jordana a zároveň obsahuje moderní designové prvky, které oslovují milovníky tenisek po celém světě.

 

 

Tenisky Jordan Stadium 90 "White/Red" od značky Buzz Sneakers, vyrobené s precizností a s použitím vysoce kvalitních materiálů, jsou odolné a pohodlné, takže jsou ideální pro sportovní aktivity i každodenní nošení. Jsou inspirovány "slavným stadionem Jordan Stadium", včetně výrazných barev, které připomínají architekturu arény, a také ikonického loga "Jumpman", které symbolizuje ducha dokonalosti a touhy.

 

 

Ať už jste na basketbalovém hřišti, na ulici nebo v tělocvičně, tyto boty Jordan jsou navrženy tak, aby zlepšily váš výkon a styl a zanechaly dojem na ty, kteří je nosí, díky dokonalé rovnováze tradice a inovace. Jednoduchá barva se hodí doslova ke všemu a lze ji velmi snadno kombinovat.

 

 

Doufám, že se vám líbí tak jako mně. Boty Jordan Stadium 90 "White/Red" jsou k dostání ve všech prodejnách Buzz a online.

 

@plugoja

Podobné články