Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Blogger Pick
26.08.2022.

OVLÁDNĚTE ULICE S MODELEM PUMA MIRAGE SPORT

Ahoj!

Od mého posledního blogu uběhla už nějaká doba, tak mi dovolte, abych se vám znovu představil. Jsem Naser Gutić, v tanečních vodách známý jako B-boy Naki. Opět pro vás mám každý den nové a čerstvé tenisky. Jelikož je pro mě jako profesionálního breakdance tanečníka obuv nejdůležitější součástí outfitu, vybírám vždy ty nejlepší tenisky. Jak jsem si je užil, můžete vidět na fotkách.

Tentokrát jsem se rozhodl pro něco jiného, a to pro tenisky Puma. Puma je známá především ve sportovním světě, ale stále více se prosazuje i ve světě módy. Přesvědčily mě inovované tenisky Puma MIRAGE SPORT s divokým designem a výraznými barvami. Svým designem inspirovaným DJ kulturou dodávají futuristický vzhled vhodný na taneční parket i do ulic. Měkká odpružená mezipodešev a lehká konstrukce zaujmou a vnesou do každodenního života nový rozměr lehkého pohybu.Vmesni podplat mehke blazine in lahka konstrukcija bosta navdušila in v vsakdan vnesla novo dimenzijo lahkotnega gibanja.Vmesni podplat mehke blazine in lahka konstrukcija bosta navdušila in v vsakdan vnesla novo dimenzijo lahkotnega gibanja.

Tenisky Puma MIRAGE SPORT jsou nástupci řady Mirage, která vznikla v 70. letech a tehdy byla známá výhradně jako běžecká obuv. The model has recognizable features of the old models, which are intertwined with the new design. Model má rozpoznatelné rysy starých modelů, které se prolínají s novým designem. Tenisky se hodí k módnímu i sportovnímu vzhledu, sama jsem je zkombinovala s černou soupravou z kolekce BATMAN collection. Černá spodní část a odpovídající horní část se střihem a skrytými designovými prvky připomínají kostým slavného hrdiny tohoto filmu. Barvy jsou tmavé a látka a grafika mají kombinaci lesklých a matných povrchů. Bílé tričko BATMAN vyniká rozpoznatelným logem netopýra.Kroj in skriti elementi oblikovanja so navdihnjeni z obleko slavnega junaka tega filma. Barve so temne, tkanina in grafika pa imajo mešanico sijajnih in mat zaključkov.

Tenisky Puma MIRAGE SPORT jsou k dispozici v pánské a dámské verzi. Nejnovější edice nabízí dvě barevné varianty, kombinaci modré, červené a žluté, kterou jsem měl na sobě já, a kombinaci tlumených tónů s přídavkem zářivé oranžové a moderní barvy šalvěje.

Puma MIRAGE SPORT a mnoho dalších najdete na webových stránkách Buzz website nebo v obchodech. V obchodě Buzz najdete vše, co potřebujete, od různých tenisek až po moderní oblečení a doplňky.

 

Do dalšího setkání.

Naki

Podobné články