Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Blogger Pick
23.08.2023.

Bez rizika není zábava - Využijte svou šanci v Nike Air Max 90

Vážení a milovaní,

Mac Miller má píseň "Nikes on my Feet" a já si na ni vzpomenu pokaždé, když si vybavím tenisky Nike. Před 33 lety přišel model Nike Air Max III, všem známý spíše jako Air Max 90. Tenisky Nike Air Max III se staly nejoblíbenějším modelem na světě. Tinker Hatfield se rozhodl pro větší vzduchovou komoru a větší pružnost, což díky němu cítíme dodnes, když se procházíme v této klasice, která už má za sebou třetí desetiletí.

Nejznámější barvou je takzvaná infračervená. Původně byla představena jako Hyvent Orange, dnes máme k dispozici širokou škálu barevných kombinací. S vědomím toho, jak jsou Air Max 90 pohodlné a ideální pro kombinaci s jakýmkoliv outfitem, se snadno rozhodnu v devíti z deseti situací.

Stejně jako v tomto případě. Pozval jsem kamaráda na procházku a řekl mu, aby si pro jistotu vzal fotoaparát a pár objektivů. Ladař je král! Nevím, jestli jsem vám říkal, jak moc miluju své město a lidi v něm. Abych to uctil, musel jsem se zastavit a zvěčnit "zamrznutí" před zdí, kde je napsáno "RISK". Pan Roš Panonský, zasvěcení ho znají, umělec svého kalibru maluje naše město odshora dolů a dodává mu zvláštní kouzlo.

Když slyším Air Max, je to, jako by mě někdo pozval na dobrodružství a pošeptal mi - adrenalin. Myslím, že neexistuje výzva, ať už jakkoli riskantní a náročná, kterou bych s těmito teniskami nedokázala překonat. Žádné RIZIKO, žádná zábava - co vám budu povídat. Možná miluju akci nebo jsem viděla příliš mnoho akčních filmů, kde Jackie Chan dělá parkour.

Při přípravě blogu se mi do hlavy vrylo slovo RISK spolu s písní a vzpomínkou na Maca. Až příště uvidíte AM90, vzpomeňte si na mě. Riskujte jako Tinker. Dělejte něco, co chcete, i když vám všichni říkají, že byste neměli. Řekněte někomu, že vám na něm záleží. Odpusťte... A pomozte padlým. Život se měří podle zážitků, které si vytvoříme a zapamatujeme.

Jaká je vaše oblíbená dobrodružná obuv? Brzy se uvidíme, zůstaňte svěží!

 

Story

Podobné články