Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Blogger Pick
23.08.2022.

Rozdělte si město napůl s modelem Puma RS-Z Core

Ahoj všichni!

Obvykle stojím na druhé straně objektivu fotoaparátu, ale přiznávám, že se stejně rád nechám překvapit uměleckým okem při focení. Jaro je štědré na barvy, kdy ožívá příroda města a venkovní teploty jsou ještě přívětivější. Ideální čas na to, abych vstoupila do městské krajiny s pohodlným oblečením!

Tenisky RS-Z Core musíš mít v příští horké sezóně, pokud chceš získat futuristický streetový vzhled. Ale nezapomeňte, že móda sama o sobě je hra! V dnešní nekonformní době se nedá říct, že by stále platila nějaká striktní pravidla ohledně sladěných kousků outfitu. Umělcem můžete být vy sami a oblečení je jen nástrojem, kterým se vyjadřujete. Boty Puma RS-Z Core vám pomohou být odvážní, protože když si je obléknete, nemůžete zůstat bez povšimnutí.

Od chvíle, kdy jsem si je nazul, mě boty Puma RS-Z Core zahalily do neuvěřitelného pohodlí. Chůze je bezpečná, stabilní. Je velmi důležité zmínit, že technologie přicházející ze světa sportu vytvářejí tyto věci, které se staly zásadními: pohodlí, stabilita, optimální odpružení a udržitelnost. Uvidíte, jak se všechny zapojí, když to situace vyžaduje, například když musíte při dojíždění do práce ve městě trochu zrychlit tempo. Na RS-Z se můžete spolehnout!

V mých očích jsem se rozhodl zkombinovat tyto Puma RS-Z Core s tepláky Nike a pohodlnou mikinou. Jsou také k dostání v různé barevné kombinaci černá/šedá, aby se hodily ke každému stylu; od jednoduchého, nenápadného outfitu až po odvážnější s výrazným vzhledem s kulatými hlavami. Buďte tuto sezónu super cool!

 

Do příště,

Ciprian

Podobné články