Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Blogger Pick
18.10.2023.

Vykročte do podzimu v teniskách Puma Mayze Stack

Ahoj bando,

 

od mého posledního blogu uběhla už nějaká doba. Nepřehlédnutelný bude stejně jako minule fakt, že jsem vášnivou milovnicí tenisek. Nosím různé modely a různé značky - je pro mě zkrátka důležité, aby mě teniska "oslovila".

Nový model PUMA - Mayze Stack Soft je ve znamení začínajícího podzimu. Snadné sladění je možná nejdůležitějším aspektem těchto tenisek. Různorodost mých zájmů vyžaduje i různé outfity, ale snažím se vždy zůstat konzistentní se svým stylem a vyjádřit ho po svém.

Tyto tenisky jsou velmi funkční a přizpůsobivé jak pro sportovní, tak pro trochu elegantnější styl. Nová silueta Mayze si mě získala na první pohled. Zvýšená podrážka, minimalismus a neutrální barvy dělají tyto tenisky jedinečnými. Moderní a krásné neznamená vždy pohodlné, ale když se řekne Puma Mayze Stack Soft, tak tím myslíme i pohodlí.

Říjen je měsíc mých výjimečných radostí, měsíc narozenin a oslav, takže jsem si jistá, že nové tenisky se budou skvěle kombinovat s úplně všemi outfity. Vřele doporučuji tento model, který bezpochyby označím za skutečný podzimní základ.

Tak zase někdy příště u nějakého nového modelu,

 

Iva

Podobné články