Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Blogger Pick
30.08.2022.

Jární Nike

Ahoj Buzzers!

Jmenuji se Nina Retar a opět jsem pro vás připravila nový blog, tentokrát v jarních barvách.

Nike Huarache je legendární model, který právě slaví 30. výročí. Poprvé jsem se s tímto modelem setkala v raném mládí, když jsem sledovala film Princ z Bel-Airu, kde Will Smith v novém modelu Nike zazářil.

Původně byly navrženy tak, aby kralovaly závodům, ale v průběhu let ovládly i ulice, a staly se tak oblíbenými i mezi fanoušky sneaker kultury. Kromě jedinečného tvaru vynikají také pestrými barevnými kombinacemi. Tenisky jsou navrženy tak, aby noze padly jako ponožka, což je ideální pro běhání. V souladu s tím jsou tenisky také extrémně lehké a minimalistické díky speciální technologii. Originální slogan zněl "Have you hugged your feet today?", což dokonale vystihuje střih tenisek, ve kterých se cítíte bezpečně a jste připraveni na cokoli. V průběhu let se tenisky přesunuly také na basketbalové hřiště, což svědčí o jejich univerzálnosti.

Přestože je teniska navržena jako sportovní model, Nike Huarache se skvěle hodí i pro kombinaci s módními kousky. Vybrala jsem si Nike Huarache v kombinaci bílé a jemně růžové barvy, které jsem zkombinovala s jarním outfitem ve stejných barvách. Souprava se skládá ze sladěného spodního dílu a bundy z příjemného a měkkého veluru, který zahřeje i v chladných jarních ránech. Celá souprava vyniká vyraženou grafikou Nike Air, která se táhne po celé délce.

Tenisky Nike Huarache najdete v prodejnách BUZZ. K dostání jsou také v klasické bílé, hnědo-oranžové kombinaci a bílé s fialovou a neonově zelenou. Kromě dámských zde najdete i pánské a dětské modely v různých barevných kombinacích. Rozhodně nový jarní hit!

Jarní sadu tenisek Nike a Nike Huarache najdete v nejbližších prodejnách Buzz a v internetovém obchodě Buzz.

 

Do příště,

Nina

Podobné články