Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Blogger Pick
17.01.2024.

Vkročte do zimy v botách Timberland Motion 6

Milá posádko dobrodruhů,

Zima se blíží a to je ten správný čas osvěžit svůj styl a připravit se na všechny výzvy, které nám sníh a mráz přináší. Proto bych vám rád představil náš nejnovější bestseller - boty TIMBERLAND GREENSTRIDE MOTION 6.

 

Inovace, které následují váš rytmus

Tyto boty s technologií Motion 6 jsou určeny pro ty z nás, kteří nedokážou stát na místě. Ať už chodíte po městě, nebo po horách, slibují volnost pohybu a maximální pohodlí.

Ekologický design

Pokud vám záleží na ochraně životního prostředí, jsou tyto boty tou správnou volbou. Jsou vyrobeny z udržitelných materiálů, včetně recyklované pryže. Jsou navrženy s myšlenkou, že styl může - a měl by - být šetrný k planetě. Jsou dokonalou kombinací moderního vzhledu a funkčnosti. Ať už si je obujete k džínům nebo teplákové soupravě, budete vypadat skvěle.

 

Pohodlí jako na obláčku

Anatomicky tvarovaný vnitřek a měkká podrážka vám dodají pocit chůze po obláčcích. Nezáleží na tom, jak dlouhé bude vaše dobrodružství, tyto boty vás podrží na každém kroku.

Udělejte si tuto zimu z bot Timberland Greenstride Motion 6 své první synonymum stylu, pohodlí a ohleduplnosti k životnímu prostředí. Popusťte uzdu své vnitřní touze po objevování a vykročte do sezóny s pocitem jistoty. Najděte svůj pár v prodejnách Buzz nebo online.

 

Tak zase příště,

 

Mladen

 

Podobné články