Extra sleva -10 % pro členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Blogger Pick
29.08.2022.

SUMMER BLAZIN’

Ahoj lidi! Jsem Vanja Vučković, YouTuber z Tivatu v Černé Hoře a toto je můj první příběh, který pro vás píšu.

Je mi 16 let, jsem neustále v pohybu a každou volnou chvíli využívám k jízdě na kole a bruslích. Život na pobřeží je plný slunce a klidu, takže barvy a lehké oblečení se spontánně staly nepostradatelnou součástí mého stylu. Když už mluvíme o stylu, pohodlné boty jsou něco, co není samozřejmostí! Letos v létě jsou mou volbou boty Nike Blazer Hunt. Jedná se o lehký letní model, kombinaci klasických a hravých barev, který se snadno hodí ke každému outfitu. A co je nejdůležitější, blejzry jsou ideální na skateboarding a na nějaké letní dobrodružství.

Nike Blazers jsou jedny z nejstarších tenisek Nike vůbec. V 70. letech to byly basketbalové boty, ale dnes jsou to boty na běžné nošení. Skejťáci je zbožňují, protože jejich spodní část je silnější a vyrobená z gumy, díky čemuž jsou velmi pevné. Po pohodlí je nejdůležitější kvalita, takže patří k těm modelům, které mám kdykoli na poličce s teniskami. Kombinace kůže s trochou měkkého semiše a pevnou gumovou podrážkou bude vaším věrným společníkem při všech akcích a dobrodružstvích.

Nike Blazer Low nastavuje nová měřítka stylu, takže můžeš zažít klasiku úplně jinak.

Léto právě začíná, takže si svůj pár zajistěte včas a nenechte si ujít dlouhé letní vyjížďky, protože jestli to některé tenisky dokážou, jsou to Nike Blazer Low.

Model v různých barevných kombinacích hledejte v nejbližším obchodě Buzz nebo online.

 

Do příštího příběhu.

Vanja

Podobné články